شبكة ومنتديات نجوم العرب
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.



 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 عمل القاورمة بالطريقة المصرية

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
stolen momen




عــدد الـــمـشـــاركـات : 34
الإنـضــمــام : 24/07/2013
تاريخ الميلاد : 24/03/1991
الـــعــــمــــر : 33

عمل القاورمة بالطريقة المصرية Empty
مُساهمةموضوع: عمل القاورمة بالطريقة المصرية   عمل القاورمة بالطريقة المصرية Emptyالأحد فبراير 22, 2015 5:39 am

عمل القاورمة بالطريقة المصرية
عمل القاورمة بالطريقة المصرية Images_egyptian-recipe-arabic-food-cooking-1-%D8%A7%D9%84%D9%82%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%85%D8%A9-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%B7%D8%B1%D9%8A%D9%82%D8%A9-%D8%A7%D9%84%D9%85%D8%B5%D8%B1%D9%8A%D8%A9%D8%B9%D9%84%D9%89-%D8%A7%D9%84%D8%B7%D8%B1%D9%8A%D9%82%D8%A9-%D8%A7%D9%84%D9%85%D8%B5%D8%B1%D9%8A%D8%A9-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%B5%D9%88%D8%B1-%D8%A7%D9%83%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%B5%D8%B1%D9%8A%D9%87

المقادير
1/2 كيلو بصل صغير للقاورمة
1/4 كيلو لحم بتلو او لحم ها يستوى بسرعة متقطع صغير
3 طماطميات مضروبة فى الكبة بس بالراحة عليها شوية
ملعقة كبيرة صلصة
2 او 3 ملاعق زيت
فص ثوم
رشة صغيرة قرفة ناعمة او عود قرفة
ملح وفلفل
ملعقة سكر

الطريقة
1- قشرت البصل وحطيته فى طبق فيه مياه واسيبه شوية صغيرة وبعدين حطيته فى المصفاة
2- شوحت اللحمة فى حلة فيها زيت لغاية ما بقى لونها بنى ونشلت وحطيتها فى طبق

عمل القاورمة بالطريقة المصرية Images_egyptian-recipe-arabic-food-cooking-1-%D8%A7%D9%84%D9%82%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%85%D8%A9-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%B7%D8%B1%D9%8A%D9%82%D8%A9-%D8%A7%D9%84%D9%85%D8%B5%D8%B1%D9%8A%D8%A9%D8%B9%D9%84%D9%89-%D8%A7%D9%84%D8%B7%D8%B1%D9%8A%D9%82%D8%A9-%D8%A7%D9%84%D9%85%D8%B5%D8%B1%D9%8A%D8%A9-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%B5%D9%88%D8%B1-%D8%A7%D9%83%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%B5%D8%B1%D9%8A%D9%872
عمل القاورمة بالطريقة المصرية Images_egyptian-recipe-arabic-food-cooking-1-%D8%A7%D9%84%D9%82%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%85%D8%A9-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%B7%D8%B1%D9%8A%D9%82%D8%A9-%D8%A7%D9%84%D9%85%D8%B5%D8%B1%D9%8A%D8%A9%D8%B9%D9%84%D9%89-%D8%A7%D9%84%D8%B7%D8%B1%D9%8A%D9%82%D8%A9-%D8%A7%D9%84%D9%85%D8%B5%D8%B1%D9%8A%D8%A9-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%B5%D9%88%D8%B1-%D8%A7%D9%83%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%B5%D8%B1%D9%8A%D9%873
3- وفى نفس الحلة حطيت البصل وشوحته لغاية ما بقى لونه شفاف وبقى لين شوية (بالنظر كده)

عمل القاورمة بالطريقة المصرية Images_egyptian-recipe-arabic-food-cooking-1-%D8%A7%D9%84%D9%82%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%85%D8%A9-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%B7%D8%B1%D9%8A%D9%82%D8%A9-%D8%A7%D9%84%D9%85%D8%B5%D8%B1%D9%8A%D8%A9%D8%B9%D9%84%D9%89-%D8%A7%D9%84%D8%B7%D8%B1%D9%8A%D9%82%D8%A9-%D8%A7%D9%84%D9%85%D8%B5%D8%B1%D9%8A%D8%A9-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%B5%D9%88%D8%B1-%D8%A7%D9%83%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%B5%D8%B1%D9%8A%D9%874
4- وبعدين طلعت البصل من الحلة وحطيته فى طبق
5- شوحت فص ثوم شوية صغيرة وحطيت الطماطم المعصورة وملعقة الصلصة والملح والفلفل والقرفة و ملعقة سكر زقلبتهم وسبتها شوية

عمل القاورمة بالطريقة المصرية Images_egyptian-recipe-arabic-food-cooking-1-%D8%A7%D9%84%D9%82%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%85%D8%A9-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%B7%D8%B1%D9%8A%D9%82%D8%A9-%D8%A7%D9%84%D9%85%D8%B5%D8%B1%D9%8A%D8%A9%D8%B9%D9%84%D9%89-%D8%A7%D9%84%D8%B7%D8%B1%D9%8A%D9%82%D8%A9-%D8%A7%D9%84%D9%85%D8%B5%D8%B1%D9%8A%D8%A9-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%B5%D9%88%D8%B1-%D8%A7%D9%83%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%B5%D8%B1%D9%8A%D9%875
6- واول ما بدات تغلى حطيت تانى اللحمة والبصل وسيبتهم على نار هادية حوالى ربع ساعة او اقل
لغاية ما اللحمة تكون استوت هى والبصل

عمل القاورمة بالطريقة المصرية Images_egyptian-recipe-arabic-food-cooking-1-%D8%A7%D9%84%D9%82%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%85%D8%A9-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%B7%D8%B1%D9%8A%D9%82%D8%A9-%D8%A7%D9%84%D9%85%D8%B5%D8%B1%D9%8A%D8%A9%D8%B9%D9%84%D9%89-%D8%A7%D9%84%D8%B7%D8%B1%D9%8A%D9%82%D8%A9-%D8%A7%D9%84%D9%85%D8%B5%D8%B1%D9%8A%D8%A9-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%B5%D9%88%D8%B1-%D8%A7%D9%83%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%B5%D8%B1%D9%8A%D9%876
7- وقدمتها مع ارز بالشعرية يا عينى يا عينى
بس بجد طعمها روعة

عمل القاورمة بالطريقة المصرية Images_egyptian-recipe-arabic-food-cooking-1-%D8%A7%D9%84%D9%82%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%85%D8%A9-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%B7%D8%B1%D9%8A%D9%82%D8%A9-%D8%A7%D9%84%D9%85%D8%B5%D8%B1%D9%8A%D8%A9%D8%B9%D9%84%D9%89-%D8%A7%D9%84%D8%B7%D8%B1%D9%8A%D9%82%D8%A9-%D8%A7%D9%84%D9%85%D8%B5%D8%B1%D9%8A%D8%A9-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%B5%D9%88%D8%B1-%D8%A7%D9%83%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%B5%D8%B1%D9%8A%D9%877
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
عمل القاورمة بالطريقة المصرية
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» الهمبرجر علي الطريقة المصرية
» عرض رعاية أديداس لملابس المنتخبات المصرية ينتظر قرار وزير الرياضة

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
شبكة ومنتديات نجوم العرب :: منتدى آدم وحـــــواء - Men & Women Forum :: مطبخ نجوم العرب - Kitchen stars Arabs-
انتقل الى: